PC

Nivelle Nights mapa će biti dostupna za sve u Battlefield 1

Noćna mapa, Nivelle Nights, za Battlefield 1 će ipak biti besplatna svim igračima, a ne samo onima sa Premium propusnicom ili They Shall Not Pass DLC dodatkom, kako je ranije najavljeno.

Ova mapa pod sjajem mesečine poseduje dosta varijacija u tempu igranja, pošto sa jedne strane donosi dosta rovovskog ratovanja, a sa druge je sukob na većim distancama.

Zajedno sa najavom da će Nivelle Nights mapa biti besplatna za sve, DICE je objavio da će u isto vreme(početkom novembra) stići i nova Operation Campaign, nazvana Eastern Storm i biće dostupna igračima sa Premium propusnicom.

Jako lepa odluka od strane Electronics Arts da pored gomile dodatnog, plaćenog, sadržaja pruži nešto i besplatno svim igračima.

Battlefield 1 poseduje veliku bazu igrača, čak 21 milion njih, za šta je zaslužno konstantno “pumpanje” novog sadržaja, a letos je zajedno sa Titanfall 2 postao i deo Origin Accessa.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top