Nintendo Switch

Rocket League za Nintendo Switch izlazi 14. novembra

Dugo nas je Psyonix držao u neizvesnosti nakon najave na E3 sajmu da Rocket League dolazi na Nintendo Switch, ali je sada iščekivanju došao kraj pošto znamo da haotično igranje fudbala vozilima za ovu konzolu izlazi 14. novembra.

Verzija za Switch konzole poseduje sav sadržaj u kojem već uživaju igrači na drugim verzijama. Od prvog dana će biti omogućeno i međuplatformsko igranje sa korisnicima PC i Xbox One platformi.

Rocket League u portabilnom izdanju donosi i par ekskluzivnih dodataka, inspirisanih Nintendom i njegovim proizvodima. Tu spadaju Metroid: Samus Gunship vozilo, Mario NSR i Luigi NSR, i biće potpuno besplatni, odnosno otključavaće se ispunjavanjem određenih zadataka.

Nintendo Switch pred praznike dobija gomilu novih igara, i dosta onih koje već postoje za druge platforme, kao što je sada slučaj, tako da ova konzola predstavlja pravi poklon dragim osobama za predstojeće praznike.

Rocket League će se prodavati digitalno po ceni od 20$.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top