Domaća Scena

FIFA 18 turnir u TC “Stadion” – osvojite sjajne Logitech kontrolere!

Drugari iz Klan RUR-a u saradnji sa Logitechom i SC “Stadion” organizuju FIFA 18 turnir!

Volite da igrate fudbalske simulacije i mislite da ste dobri u njima? Sa FIFA serijalom ste na “ti” i redovno sabijate ortake i onlajn? Onda je prava prilika da se prijavite na FIFA 18 tunir u šoping centru “Stadion” na Voždovcu, koji će se održati ove subote, 11. novembra, na drugom spratu objekta.

Nagrade su sledeće:

  • Prvo mesto dobija Logitech F710 joypad
  • Drugo mesto dobija Logitech F310 joypad

Da biste se prijavili za turnir, potrebno je da popunite formular prateći ovaj link. Molimo vas da formular popunite jasno i ispravno, kako bi prijava bila valinda,  i požurite, broj je ograničen na 32 učesnika! Prijave su besplatne.

Prijavljeni igrači potrebno je da pomenutog datuma budu na drugom spratu SC “Stadion” najkasnije do 10h ujutru, kada će biti prozivka prijavljenih igrača i priprema za početak turnira.

Svakako i svi ostali zainteresovani su pozvani da prisustvuju događaju i posmatraju ovaj turnir, koji će trajati tokom čitavog dana.

Format i pravila turnira možete pročitati na infografiku ispod, a ukoliko imate dodatnih pitanja ili nejasnoća, možete nam poslati mejl na – nikola.jordanoski@klanrur.rs.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top