PC

Igrajte For Honor besplatno tokom vikenda

Kompanija Ubisoft ponovo časti, ovoga puta besplatnim vikendom igranja For Honor na svim platformama(PC, PS4 i Xbox One), tokom kojeg se može isprobati sav postojeći sadržaj od singleplejer priče do svih multiplejer modova.

Besplatan vikend za Xbox korisnike počinje od 9. novembra u 8 časova ujutru i završava se 13. novembra u isto vreme, dok će za PS4 i PC akcija početi od 9. novembra od 18h do 13 novembra u 9 sati ujutru. Takođe od danas je omogućeno preuzimanje fajlova igre, odnosno preload, za PC i PS4.

Oni na računarima će moći da učestvuju i preko uPlay prodavnice i preko Steama. Dok će igračima na konzolama biti potrebna pretplatna na PS Plus ili Xbox Live Gold servis.

Tokom besplatnog vikenda biće uveden trening program za ratnike, gde će se iskusni igrači(oni koji već poseduju igru) upariti sa novim i kroz kompletiranje 5 mečeva moći će da osvoje 5000 Steela.

Kome se igra dopadne i odluči se da je tokom besplatnog period kupi, očekuje ga čak 60% popusta na svim platformama, sav napredaka se naravno prenosi u punu verziju igre.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top