Vesti

Gledajte finale CS: GO i PUBG turnira na Intel Extreme Masters

Ako vikend želite da privedete kraju uživanjem u kvalitetnom i profesionalnom gejmingu, onda imate sreće pošto su tu finala Counter-Strike: Global Offensive i PlayerUnknown’s Battlegrounds turnira na Intel Extreme Masters u Oklandu.

U 22h po našem vremenu počinje finale CS:GO turnira u kojem će se dva tima sukobiti za pobedničko postolje i glavnu nagradu, a to je 125,000 dolara. Pobednik se odučuje po bo5 principu, odnosno najboljem iz pet odigranih partija. Pratite na Twitchu.

U isto vreme(22h) počinju i preostala 4 meča u PUBG-u, gde se 20 ekipa, sačinjenih od po 4 igrača(ukupno 80) sukobljava na velikoj mapi kako bi odneli prvo mesto i 60,000 dolara. Ovde bitke imaju veoma spore početke, dok sa sužavanjem kruga dolazi do brzog razrešenja i veoma uzbudljive akcije. Ovaj turnir ne poseduje eliminaciju, već se nakon zavšenih osam mečeva bira onaj sa najvećim brojnem poena, na šta utiče broj ubistava i plasman u meču. Pratite na Twitchu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top