PC

Marvel Heroes igrači traže da im se vrati novac potrošen putem mikrotransakcija

Dizni je nedavno objavio da prekida saradnju sa developerom Gazzilion i da ujedno gasi MMO nalik Diablu, Marvel Heroes, što znači da će mnogi igrači ostati virtuelnih dobara i novca uloženog putem mikrotransakcija.

Pred najvećim problemom su oni koji su novac uložili u kratkom periodu pre donošenja ove nagle odluke, kao i igrači na konzolama, koji su u Marvel Heroes imali prilike da uživaju samo par meseci.

Novac se najviše trošio na otključavanje brojnih heroja, koji su koštali po 7 dolara i dodatne opreme.

Na redditu se javlja veliki broj ljudi koji žele povraćaj novca ili su tu oni koji su ve pokušali da povrate svoje i govore o svojim iskustvima. Igrači na Xbox su uglavnom bili uspešni sa dobijanjem svog novca nazad, neki su povratili čak i ono što su uložili tokom popusta, neki su povratili sume od preko 400$ iako se radi o novcu koji su uložili na samom izlasku igre za Xbox konzole.

Sa druge strani, igrači na Playstation konzoli nemaju uspeha u razgovoru sa PSN podrškom i očajnički pokušavaju da vrate svoje pare.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top