Vesti

Xbox Live Gold – besplatne igre za decembar

Kompanija Majkrosoft je nešto ranije od uobičajenog izdala decembarsku listu sa besplatnim igrama za pretplatnike Xbox Live Gold servisa.

Xbox One:

Od 1. decembra korisnici Xbox One konzola besplatno preuzeti odlični Warhammer: The End Times – Vermintide, gde se moraju boriti protiv pacova, Skavena, a borbeni sistem je u stilu Left4Dead igara. Druga igra za Xbox One konzolu postaće dostupna od 16. decembra i to je epizodni Back to the Future, studija Telltale.

Xbox 360:

Za Xbox 360 pripremljena je muzička akciona igra, Child of Eden, koja se prilagođava igračevom stilu igranja i dostupna je od 1. decembra. Od 16. decembra za preuzimanje će biti dostupan Marlow Briggs and the Mask of Death,  akciona pucačina, koja predstavlja omaž filmskim blokbasterima

Kako vam se čini ponuda za decembar?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top