PC

Bungie potvrdio da je postojao sistem za ograničavanje XP-a u Destiny 2 i automatski ga isključio

Posvećeni Destiny 2 igrač je sproveo detaljnu analizu procesa zarade iskustva u Destiny 2 i otkrio je da što igrači duže “grindaju” to će manje iskustva dobijati, ponekad samo 4% od koliko je stvarno navedeno, kao i da se u Public Events dobija 50% manje iskustva nego što je predviđeno.

Sve ovo je izazvalo veliku zabrinutost igrača i sumnju da razvojni studio igre na taj način primorava igrače da ulažu dodatni novac preko mikrotransakcija.

Bungie je čuo za sve ovo i takođe je proverio šta je zapravo u pitanju, istragom je potvrđeno da je sistem dobijanja iskustva uistinu ograničavao broj dobijenog iskustva tokom igranja. Čim su došli do ovog otkrića, sistem je momentalno deaktiviran.

“Trenutno, dobijanje XP-a bi se povećalo kada se igra duže ili tokom aktivnosti kao što su kompetitivni multiplejer mečevi i Leviathan Raid, i XP bi se smanjio tokom aktivnosti koje mogu biti brzo i repetitivno povezane, kao što su Public Events. Nismo srećni sa rezultatima i isto smo čuli i od zajednice. Istog momenta smo deaktivirali ovaj sistem.”

Takođe je najavljeno da će pomno pratiti promene kako bi utvrdili da preduzete mere ispunjavaju očekivanja igrača.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top