Domaća Scena

Na DJI Eventu predstavljeni novi dronovi

Prethodne nedelje, 23. novembra, je u prijatnom ambijentu pozorišta Madlenianum održan DJI Event nazvan New Pivot Experience, gde je održana prezentacija i predstavljanje najnovijih dronova kompanije DJI, i svi prisutni su imali prilike da ih besplatno isprobaju.

Svi prisutni su, pored uživanja u bogatom programu, imali prilike da učestvuju u kvizu i osvoje vredne nagrade.

Na ovom DJI Eventu je predstavljeno čak tri nova drona, Mavic Pro Platinum, Phantom 4 Pro Obsidian i mini dron DJI Spark.

Mavic Pro Platinum produkuje znatno manje buke od modela prethodnih generacija i poseduje jaku bateriju koja pruža do 30 minuta letenja. Kompaktan dizajn ovog uređaja poseduje mogućosti pametnog izbegavanja prepreka i u Sport modu može dostići brzinu od čak 65 km/h. Neizostavan deo ovog uređaja je i 4K kamera sa ugrađenim stabilizatorom.

Phantom 4 Pro Obsidian takođe poseduje sistem za što lakše letenje i pametno izbegavanje objekata, zbog čega on predstavlja pravi izbor za profesionalne snimatelje, kako bi se oni što više usmerili kad kreiranju sadržaja a ne ka čuvanju drona. Komande letenja se mogu izdavati crtanjem rute na kontroleru, biranjem lokacije prostim dodirom, a tu je i pametni sistem koji Phantom 4 Pro Obsidian pomaže da se nakon gubitka konekcije sa vlasnikom sam vrati nazad. Uređaj poseduje 4K kameru.

DJI Spark je minijaturni dron sa jakom kamerom i sistemom stabilizacije koji kreira savršene fotografije bez drhtanja. Spark je veoma lak za upravljanje, takođe uz pomoć naprednih funkcija, koje mu čak omogućavaju da prati određenu metu, iako je ona u konstantnom pokretu.

Sa ovim uređajima vašoj kreativnosti nema kraja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top