PC

Deadpool 16. novembra napušta Steam

Video igra o Marvelovom istoimenom anti-heroju, Deadpoolu, će 16. novembra biti povučena iz prodaje sa Steam platforme.

U znak oproštaja, Deadpool će se do zadnjeg dana prodavati po 70% nižoj ceni i košta 9€.

Deadpool je zvanično izašao 2013. godine za PC, Xbox 360, i PS3, a prošle godine je izašla verzija i za trenutnu generaciju konzola, u znak izlaska filma.

Ova igra pripada akcionom beat ’em up segmentu i kroz napredak, pored prepoznatljivog humora, igrači otključavaju nove kombo poteze. Pred igačima su pištolji i mačevi, kao “standardna” oružja, a tu su i čekići, plazma pištolji i drugo.

Kao što već znate, glavna osobina ovog karaktera je ubrzana regeneracija zdravlja, tako da je potrebno provesti samo par minuta u zaklonu za povratak na staro.

Iza igre stoje Activision i High Moon Studios.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top