PC

Dva nova heroja stižu u HotS – Hanzo i Alextrazsa

Kao po običaju, na ovogodišnjem BlizzConu je najavljen novi sadržaj koji dolazi u Heroes of the Storm, među kojima se nalaze ne jedan, već dva nova heroja – Hanzo i Alextrazsa.

Hanzo je već poznat igračima iz timske pucačine, Overwatch. On je veoma agilni assassin, i kao glavno oružje poseduje luk i strelu, po čemu predstavlja odličan izbor za borbe na daljinu.

Alextrazsa je poznata iz igre World of Warcraft, i spada u fantastičnu podršku sa mogućnošću pretvaranja u zmaja, kroz Dragon Queen sposobnost.

Zajedno sa herojima počinje i novi događaj, nazvan Dragons of the Nexus, koji donosi novi quest, dostupan za kompletiranje  u brzom meču, rangiranim i nerangiranim modovima, za šta će igrači osvajati portrete i druge nagrade.

Jedna od najbitnijih najavljenih novina verovatno jesto izrada matchmaking sistema baziranog na individualnim performansama igrača, što će doprineti pružanju znatno boljeg iskustva. Takođe je najavljeno i povećanje vidljivosti u igri, a dolaze i promene u stealth aspektu i izmenama u početku samog meča, što je detaljno objašnjeno ovde.

Hanzo i Alextrazsa će ući u Nexus do kraja godine, a novine u mečmejkingu, pogled iz promenjene perspektive i druge stvari će se naći u HotS početkom 2018. godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top