PC

EA nakon negativnih kritika smanjio cenu heroja u Battlefront 2 za 75%

Nakon ogromnog broja kritika vezanih za sistem progresije i otključavanje heroja, za koje je potrebno ni manje ni više nego 40 sati igranja, u Star Wars: Battlefront 2, Electronic Arts je doneo odluku kojom se cena najpoznatijih heroja umanji za 75%.

Tako da sada Luk Skajvoker i Dart Vejder koštaju po 15,000 kredita, umesto pređašnjih 60,000, Palpatin, čubaka i Leja Organa koštaju 10,000 kredita, a Ajden Versio 5,000.

Izvšni producent studija DICE, Džon Vasilzik, je u zvaničnoj objavi napisao kako su sva poboljšanja vezana za povratne informacije iz beta testiranja i Play First probe koja će im omogućiti da igra bude balansirana za nadalje. “Igre postaju sjajne primenjivanjem redovnih poboljšanja. Kao primer mi danas uvodimo veliku promenu baziranu na utiscima igrača iz Play First probe.”

Najavljene su i druge promene, kao i AMA(Ask Me Anything) sesija, u kojoj svi slobodno mogu postavljati pitanja i održaće se u sredu.

Prvobitno je jedan od predstavnika kompanije u jednom od pregršt objava na Redditu odgovorio da je namera da igračima pruže osećaj zadovoljstva za otključavanje različitih heroja, i ta objava postala je komentar sa najviše negativnih ocena u istoriji Reddita za manje od 24 sata, preko 600,000 u trenutku pisanja vesti.

Star Wars: Battlefront 2 izlazi 17. novembra za PC, Playstation 4 i Xbox One.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top