PC

Novi Fortnite: Battle Royale apdejt donosi dimne grantate i podršku za Xbox One X

U Fortnite i besplatni Battle Royale mod ove igre je stigao novi apdejt, koji pored gomile ispravki donosi punu 4K podršku za najnoviju konzolu kompanije Majkrosoft, Xbox One X, i potpuno novo oružje, dimnu granatu, a tu su i dve nove tabele.

Dimna granata ne nanosi štetu protivnicima, već kao što samo ime kaže, produkuje beli dim koji ometa vidljivost i donosi nove taktičke mogućnosti u igru. Ova granata se može pronaći u svim kontejnerima.

Nova tabela rangira igrače u odnosu na broj pobeda za određenu vrstu meča, dok druga rangira u odnosu na celokupno sakupljeno iskustvo.

Mnogi fanovi koji su kupili igru Fortnite su počeli da se žale kako je Epic Games zaboravio na samu igru i u potpuosti se posvetio Battle Royale multplejeru, i sada je razvojni studio i za Save the World doneo novi sadržaj u vidu 9 Vindertech oružja i vraćen je Mutant Storms, gde je potrebno odoleti hordama mutanata.

Sa novim apdejtom je uklonjen bacač raketa u obliku bundeve, kojeg su igrači koristili za jahanje, ali je Epic Games i standardni “programirao” tako da se i njegovi projektili mogu jahati.

Više o novimama možete pročitati na zvaničnom sajtu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top