PC

Novi problemi sa XP sistemom u Destiny 2

Nije prošlo mnogo otkako je Bungie ugasio sistem koji su igrači otkrili da postoji u drugom delu Sudbije i limitira dobijeno iskustvo tokom igranja, a već otkriven novi problem vezan za iskustvo, zato što je sada igračima potrebno duplo više XP-a kako bi napredovali kroz nivoe.

Kako Eurogamer navodi, igrači sada direktno optužuju Bungie da je promenio kod vezan za dodeljivanje iskustva tako da igrači tokom određenih aktivnosti uopšte ne dobijaju XP, i samim tim je sada potrebno 160,000 XP-a za napredovanje, umesto prethodnih 80,000

Nakon iznošenja novog ograničenja i žalbi igrača, razvojni tim je potvrdio postojanje novog problema na Twitteru, i naglasio da rade na apdejtu kako bi ga što pre otklonili. Direktor, Luk Smit, je najavio da će izneti sve detalje vezane za decembarski apdejt.

Ovo je svakako veliki problem, zato što se ograničavanjem dobijenog iskustva igrači primoravaju na mikrotransakcije što svakako niko ne želi, i nadamo se da će Bungie otkloniti sve probleme koji u ovom trenutku stavljaju mrlju na inače dobru igru.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top