PC

The Division je ponovo besplatan za igranje tokom vikenda

Ubisoft će po ko zna koji put ove godine omogućiti svima da tokom vikenda besplatno isprobaju pucačinu The Division. Sada je ova promocija sa jednom promenom u odnosu na prethodne, pošto će novi igrači takođe imati prilike da isprobaju i najnoviji apdejt, koji je najavljen prošle nedelje.

Vikend važi za sve platforme i za PC počinje od 7. decembra u 19h po našem vremenu i trajaće sve do 10. decembra u 22h, dok za PS4 i Xbox One počinje isto 7. decembra u 8 sati a završava se 11. decembra u 8h. Tokom probnog perioda će igrači koji se odluče da kupe igru moći to da učine sa čak 70% popusta.

1.8 apdejt je jedan od najvećih do sada i donosi potpuno novu teritoriju za istraživanje sa dva moda igranja, Skirmish i Resistance. U Skirmish modu se vode PvP bitke formata 4 na 4 gde pobeđuje onaj tim sa najviše ubistava, dok se u Resistance igrači sukobljavaju sa hordama neprijatelja u takozvanim arenama. Tu je još i gomila ispravki i promena u sistemu progresije, koje igru vode u pravom smeru.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top