Vesti

PUBG na Xbox One konzoli stekao preko milion igrača za samo 48 sati

PUBG je, zahvaljujući ogromnoj popularnosti na Steamu, pri samom izlasku na Xbox One konzole veoma brzo našao mesto kod novih igrača, pošto je za samo 48 sati kroz Majkrosoftov program, Game Preview, preuzet milion puta.

Verzija za Xbox One zaostaje nekoliko apdejtova od one na PC-u, tako da “konzolaše” u narednim nedeljama očekuje dolazak nove pustinjske mape, Miramar, kao i preko potrebnih poboljšanja i optimizacije.

Kroz specijalnu promociju, uz kupovinu najnovije i najmoćnije konzole kompanije Majkrosoft, Xbox One X, besplatno se dobija kopija igre PUBG. Ako još uvek niste imali prilike da isprobate PUBG, a nova konzola vam nije u planu, igru možete kupiti za 30$, i još vam je potrebna pretplata na Xbox Live Gold servis, kako bi igrali multiplejer bitke za do 100 igrača.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top