Gadgets

Neverovatna ponuda: Vegas 14 pro i još gomila programa za 20 dolara!

Humble Bundle je navikao da nas iznenađuje, ali ovo što ovih dana nudi u svom softver bundleu je zaista nešto što ne bi smeli da propustite pa makar ako samo razmišljate da se bavite video editingom.

Popularni program za editovanje video snimaka, Vegas Pro, preciznije njegova verzija 14, se nalazi u paketu sa još nekoliko programa za editovanje zvuka, muzike i dizajniranje veb stranica i sve to samo za neverovatnih 20 dolara. Ceo ovaj paket “regularno” košta skoro 1000 dolara, samo Vegas Pro 14 košta nekoliko stotina dolara.

Tu su još i Music Maker, Xara Web Designer Premium, MAGIX Photostory Deluxe i još gomila dodatnog sadržaja i bonusa za ove programe.

Ukoliko vam je ikada makar palo na pamet da se bavite kreativnim poslom, bilo da je u pitanju video editing, muzika i editovanje zvuka ili slika, ili pak veb dizajn, ovaj paket je od nas apsolutna preporuka, tako da požurite, promcija traje još samo 7 dana!

Dovoljno je da pratite OVAJ LINK, da imate nalog na Humble Bundle i da uzmete poslednju verzij bundlea, od 20 dolara, u kojoj je uključeno sve što je u ponudi.

A nakon toga, samo vas ograničava vaša kreativnost!

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top