PC

CoD: WWII za manje od mesec dana prešišao Infinite Warfare po prodaji

Da je povratak Call of Duty franšize korenima bio ispravna odluka najbolje govori činjenica da je CoD WWII za manje od mesec dana prešišao prošlogodišnji CoD: Infinite Warfare po broju prodatih primeraka na PC-u.

Prema sajtu SteamSpy, novi CoD je prodat u oko 660,000 primeraka, dok je Infinite Warfare prodat u 520,000. Što je razlika veća od 100,000, a CoD: WWII bi do milion prodatih primeraka mogao da dogura već tokom predstojećih novogodišnjih praznika samo na računarima, pošto podaci o broju prodatih kopija na PS4 i Xbox One konzolama nisu dostupni.

Godinama unazad se Activision udaljavao od srži koja je držala sve fanove igara, tako što je donosio futuristučke nastavke sa raznim spravicama, exo odelima, što je većini delovalo odbojno. Sada je pred nama svakako znatno realističniji pristup i vojnici stoje čvrsto na tlu.

Nedavno su procurele informacije o novom sadržaju koji će Sledgehammer Games doneti u nekom od narednih ažuriranja, među kojima je čak 5 novih modova, ali već dobro poznatih veteranima, i razne vrste oružja sa tematikom Drugog svetskog rata.

Da li ste vi imali prilike da zaigrate Call of Duty: WWII, kako vam se čini? Naše detaljne utiske čitajte u decembarskom broju časopisa Play!Zine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top