PC

Fortnite: Battle Royale od sada pruža 50v50 mečeve

Fortnite: Battle Royale je sa svojim borbama do poslednjeg preživelog stekao veliku popularnost, baš zato što se razlikuje od PUBG-a po elemetima izgradnje objekata. Sada se Epic Games rešio da donese nešto još originalnije u svoju igru, a to su borbe formata 50 na 50.

Ovaj mod je već dostupan za igranje i vremenski ograničen, tako da je za probu dostupan samo do 17. decembra. Igra vas pri ulasku u meč automatski rasporedu u neki od jedinica za četiri igrača. Svih pedeset saboraca raspoznajete po zelenoj strelici iznad njihovih karaktera koja se prikazuje kada su vam oni u blizini. Krug je i dalje prisutan, kao i sva oružja i dodaci, poput platformi za lansiranje.

Sam koncept ovakvih borbi je veoma interesantan i uzbudljiv, nadamo se da će ga Epic Games uvesti za stalno ili barem produžiti njegovo trajanje.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top