PLAY! ; PLAY! Zine

Grim Fandango Remastered besplatan na GOG prodavnici

Počela je velika zimska rasprodaja na GOG-u, što znači da je vreme i za poklon igru. Tako da igrači u naredna dva dana, do 14. decembra u 15h, mogu potpuno besplatno preuzeti remaster kultnog klasika, Grim Fandango. Potrebno je samo otići na stranicu igre i proći proces kupovine i vaša je zauvek.

Grim Fandango je igra sa unikatnim umetničkim stilom i dizajnom koji nam je doneo Lucas Arts, dok je na novijoj verziji radio studio DoubleFine. Priča se odvija u Zemlji mrtvih, sa agentom Manuelom kao glavnim protagonistom, koji će pokušati da spasi dušu pristiglu na strašno mesto. Remaster je očuvao draž i čar koju ova igra poseduje a doneo je poboljšane teksture i osvetljenje, kao i muziku na kojoj je radio čitav orkestar.

Na GOG prodavnici je u toku ogromna akcija sa preko 900 igara na do 90% popusta, među kojima je The Witcher 3 GOTY edicija, Hellblade: Senua’s Sacrifice, A Hat in Time i mnoge druge, a za potrošenih 13€ dobijate besplatno igru Hard West, dok za utrošenih 34€ dobijate Master of Orion. Ako više volite iznenađenja, za 2.59€ možete kupiti zvezdu u kojoj se nalazi neka od igara.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!