PC

Napravite najlepšu fotografiju u AC: Origins i osvojite nagradu

Pored razotkrivanja događaja vezanog oko nastanka bratstva ubica iz senki, igrači u Assassin’s Creed: Origins mogu uživati u digitalnom krajoliku drevnog Egipta i uslikati fotografije uz pomoć ugrađenog Photo moda. Ubisoft je video veliku zainteresovanost za pravljenje što boljih slika tako da je od sada otvorio nagradni konkurs u kojem će kreatori najboljih fotki osvojiti vredne nagrade.

Takmičenje počinje 7. decembra i trajaće sve do 10. januara, gde će svake nedelje od ukupno pet, biti objavljena određena tema koju igrači trebaju uslikati, potom će žiri na osnovu originalnosti, umetničkog aspekta i povezanosti sa temom birati pobednike.

Postoji pet glavnih nagrada(za svaku nedelju po jedna), a to su – kvalitetna štampa pobedničke fotografije od strane Cook & Becker umetničkog studija i sezonska propusnica za AC: Origins, a ako već poseduju propusnicu dobijaju neku majicu iz UbiWorkshopa. Svake nedelje će još 4 osobe dobiti pohvalnu nagradu u vidu sezonske propusnice ili majice, ako propusnicu već poseduju.

Ako do sada niste napravili neku zadivljujuću fotografiju, šta čekate, palite Origins i pošaljite fotografiju putem ovog sajta, samo prvo proverite zvanična pravila.

Ispod možete pogledati par fantastičnih fotografija koje su neki od fanova već dostavili Ubisoftu, a ostatak se nalazi na ovom linku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top