Nintendo Switch

Nintendo Switch prodat u preko 10 miliona primeraka za 9 meseci

Izdavanje prenosne, ali opet veoma moćne konzole, je bio pun pogodak za kompaniju Nintedno, pošto je za samo 9 meseci od izlaska Nintendo Switch konzole, ona prodata u više od 10 miliona primeraka, dok je u septembru ovaj uređaj zajedno sa 3DS konzolom činio čak 2/3 prodatog gejming hardvera.

Uspehu se pridodaje još i to što je ova konzola u prodaju puštena van praznične sezone, u martu ove godine, a broj prodatih uređaja će vrtoglavno porasti uskoro, odnosno sa dolaskom praznika.

Nintendo Switch je u prvoj godini imao i odličnu ponudu igara i povratak kultnih klasika, kao što su Legend of Zelda: Breath of the Wild i Super Mario: Odyysey, što je doprinelo povratku starijih fanova. Dosta naslova koji su se našli na PC-u i drugim konzolama je došlo i na Switch, to su FIFA 18, Rocket League, TES V: Skyrim, L.A. Noire, Stardew Valley i druge.

Iz Nintenda poručuju da će u 2018. godini ponuda biti još veća, pošto će stići još više igara, pored onih koje su već najavjene: Wolfenstein II, Bayoneta 1 i 2, kao i ekskluzivna Bayonetta 3, Mega Man 11, Runner3.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top