PC

Nova igra od kreatora Five Nights at Freddy’s od danas dostupna potpuno besplatno

Skot Kavton, kreator popularnih horor igara nazvanih Five Nights at Freddy’s, nije dozvolio da pođe godina a da ne donese fanovima još jednu igru, tako da je od danas na Steamu za besplatno preuzimanje dostupna igra – Freddy Fazbear’s Pizzeria Simulator.

Kreatot igru opisuje kao “zabavnu Five Nights at Freddy’s avanturu sa laganijim elementima za praznike”. Cilj igre je razvijanje picerije, gde je pred igračima zadatak da prave pice, hrane posetioce i dobiju što bolji rezultat.

Ali to je ono što stoji u opisu, pošto recenzije igrača na Steamu i klipovi sa prikazom gejmpleja opisuju i prikazuju nešto sasvim drugačije, a to je pravo Five Nights at Freddy’s iskustvo. Što je donekle i sasvim očekivano i mnogi igrači ovu igru karakterišu kao šesti nastavak originalnog serijala.

Ako ne planirate da igrate igru, kao i vaš autor, ispod možete pogledati kako izgleda gejmplej.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top