PC

Potrebna vam je samo jedna kopija igre A Way Out kako bi je igrali sa prijateljem

Kako biste igrali A Way Out, kooperativnu avanturu sa temom besktva iz zatvora, sa prijateljem onlajn, potrebno je samo da jedan od vas poseduje kopiju igre, izjavio je kreator igre, Džozef Fares.

Ovo je veoma zanimljiva i dobra odluka od strane razvojnog tima igre zato što će im inovativna taktika pomoći u prodaji, a i novac jednom od igrača ostaje u džepu. Sa druge strane, ne treba zaboraviti da ništa od ovoga nebi prošlo da to nije odobrio i EA, koji je izdavač igre, tako da čak i dežurni krivci gejming industrije povlače ponekada prijateljske poteze prema igračima.

Uostalom, u dobra stara vremena za najveći broj co-op igara bila nam je potrebna samo jedna kopija, tako da nam je drago što vidimo da se stari trend vraća.

A Way Out je najavljen na E3 sajmu i to kao pravo iznenađenje za današnje tržište, zato što dozvoljava samo co-op igranje, i podržava kako onlajn tako i igranje u split screen modu. Igrači će morati da sarađuju kako bi im bekstvo uspelo, što je najbolje prikazano u trejleru prikazanom tokom The Game Awards, kada je i potvrđeno da će igra izaći 23. marta za PC, Playstation 4 i Xbox One.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top