PC

Predator stiže u Ghost Recon Wildlands

U Ghost Recon Wildlands će uskoro početi specijalni događaj, nazvan The Hunt, u kojem će glavna zvezda biti Predator iz popularnih holivudskih blokbastera.

Iako se na vidi u tizeru, poznato je da je reč o njemu, pošto vidimo tropsku džunglu, u kojoj vojnici nestaju jedni za drugim, a jedan od njih, iz čije perspektive pratimo video, se budi i vidi da su njegovi saborci takođe okačeni na drvetu i živi odrani. Na kraju trejlera je datum ispisan fontom koji smo viđali u filmovima o predatoru kao i dobro poznati zvuk što dodatno potvrđuje šta nas čeka.

Za one koji ne znaju, Predator za sobom ima brojne filmove, ali je najupečatljiviji prvi iz 1987. godine. A viđamo ga i u igri Mortal Kombat.

Više detalja od strane Ubisofta nas očekuje danas, 13. decembra, kada će biti otkriven i Jungle Strom apdejt, koji donosi nove modove i mape.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top