PC

Preuzmite World in Conflict besplatno na uPlay platformi

Povodom predstojećih praznika Ubisoft je rešio da svoje korisnike, i stare i nove, časti besplatnom igrom, u pitanju je strategija u realnom vremenu, World in Conflict.

Sve što je potrebno da uradite jeste da do 10. decembra u 18h po našem vremenu posetite uPlay platformu dodate World of Conflict u vašu biblioteku i igra je vaša zauvek.

Igra vas smešta u ulogu američkog komandanta sa misijom da porazi opake neprijateljske jedinice, bilo u odličnim singlplejer misijama, ili u multiplejeru.

Ali to nije sve, pošto ubrzo nakon završetka ove akcije počinje nova, još bolja, gde imate prilike da uzmete Assassin’s Creed IV Black Flag, ali bez brige, o detaljima ćemo vas naknadno obavestiti.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top