PC

Rainbow Six Siege premašio 25 miliona igrača, počela operacija White Noise

Ogromno povećanje baze igrača u Rainbow Six Siege je prisutno i nakon dve godine postojanja, pošto se kompanija Ubisoft pohvalila da njihova taktička pucačina poseduje više od 25 miliona registrovanih igrača, što je za 5 miliona više u odnosu na par meseci unazad.

Porastu baze igrača je pomoglo održavanje promocija, poput besplatnih vikenda, gde su mnogi mogli besplatno da vide u šta će uložiti novac, ali i konstantno dodavanje sadržaja i prilagođavanje svim tipovima korisnika.

Baš tako je od nedavno dostupna nova sezona sa operacijom White Noise koja donosi mapu smeštenu u Seulu, nazvanu Mok Myeok Tower, i tri nova operratora – Dokkaebi, Vigil i Zofia – i svaki od njih ima zasebna oružja

Naravno, već su izneti planovi za narednu godinu, gde igrače kroz četiri sezone očekuju po dva nova operatora, nove mape, operaciju Himera, sa kojom dolazi i besplatni co-op mod, Outbreak, sa stvorenjim nalik zombijima. Više detalja nas očekuje naredne godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top