PC

The Division uskoro dobija 1.8 apdejt

tom clancy division

Ubisoft je najavio da već sledeće nedelje The Division igrače očekuje 1.8 apdejt, koji će biti besplatan za sve i donosi brojne novine.

The Division dobija novi PvE horde mod igranja, Resistance, gde igrači imaju mogućnost gradnje utvrđenja kako bi se odbranili od neprijatelja. Tu je i PvP mod, nazvan Skirmish, koji donosi bliske sukobe.

Podzemlje je prerađeno, tako da igrače očekuju nove direktive, šanse za poboljšanu opremu i lovce. Mapa takođe dobija proširenje jednim delom u vidu West Side pristaništa. Takođe stižu i nova egzotična oružja.

Developeri su u objavi o stanju igre, govorili da prepoznaju strastvenost vezanu za Mračnu Zonu i da iz tog razloga žele da naprave najbolji balans koji pruža jedak izazov u PvE i PvP aktivnostima.

Ubisoft je odgovorio i na zahtev povećanja dodeljivanja Classified predmeta i obećao da će dovesti do povećanja, najavljeno je i poboljšanje egzotičnih oružja. VIše detalja o 1.8 apdejtu će biti dostupno od 4. decembra.

Nakon ovog apdejta, The Division će dobiti zakrpu sa podrškom za Majkrosoftovu Xbox One X konzolu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top