Nintendo Switch

The Legend of Zelda: Breath of the Wild dobio novi DLC sadržaj

Najnoviji DLC za The Legend of Zelda: Breath of the Wild je već dostupan za preuzimanje Switch i Wii U uređaje, najavljeno je tokom prenosa The Game Awards, gde je ova Nintendova ekskluziva osvojila nagradu za najbolju igru 2017. godine.

Ekspanzija nosi naziv The Champion’s Ballad, iliti DLC Pack 2, i donosi gomilu novog sadržaja u vidu novog oružja sa kojim će se upustiti u pohod na do sada neviđenu tamnicu.

Takođe, igrači će imati prilike da iskuse nove priče iz ugla pet Šampiona. Link dobija i gomilu kostima, po uzoru na prethodne igre u serijalu.

Definitvno najzanimljivija stvar koju ovaj DLC donosi je moćni motocikl, Master Cycle Zero, koji omogućava brže i uzbudljivije istraživanje predivnog sveta. Kako bi došli do motora i pristupili novim pričama, potrebno je da su sve božanske zveri(Divine Beasts) oslobođene.

The Champion’s Ballad je dostupan samo za one koji poseduju expansion propusnicu za igru koja košta 20$.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top