PC

Zima je stigla u GTA Online

Kao i svake godine, u Grand Theft Auto Online je pred Božić stigao apdejt koji je zavejao čitav Los Santos i doneo dugo očekivano grudvanje i još par lepih stvarčica za igrače.

U ponedeljak, 25. decembra, svako će dobiti poklon vozilo – Albany Hermes Muscle Car – kao i neke predmete koje Rockstar nije otkrio, već će oni doći u vidu iznenađenja.

Za nastale snežne nevolje tu je Benefactor Streiter, prelepi čip koji sa lakoćom i elegancijom savladava svaku prepreku uz pomoć 4×4 vuče.

Igrače očekuje i novi mod igranja, Occupy, gde se do pobede stiže zauzimanjem zona i odbranom već zauzetih od protivničkih igrača.

Praznici ne mogu proći bez popusta, tako da i sada igrače očekuje 30% sniženje na kupovinu jahti, zgrade i assault vozila.

Rockstar je za igrače istakao i raspored premium trka i time trial događaja, gde prva runda traje do 25. decembra, a druga će biti dostupna sve do 1. januara, više detalja se nalazi na zvaničnom sajtu.

Kako se vama čini praznično raspoloženje u GTA Online?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top