PC

Battle Royale naslovi su toliko popularni da sada postoji igra koja vas trenira da budete bolji u njima

Battle Royale žanr je definitivno obeležio proteklu godinu po svojoj popularnosti i igre, kao što je PUBG, čvrsto drže poziciju najigranijih naslova. Mnogi developeri su krenuli tim putem i dodali su slične modove u svoje multiplejer igre, a ljudi iz studija Trickjump Games su došli na pametnu ideju i napravili su Battle Royale Trainer koji ima cilj da igračima pomogne da postanu bolji

Odakle potreba za ovakvom igrom? Odgovor je jednostavan, tokom svakog meča u borbi do poslednjeg preživelog samo mali deo vremena se svodi napucavanje sa drugim igračima, i u većini situacija ono kratko traje, tako da vremena za vežbanje baš  i nema.

Battle Royale Trainer igrače smešta u niz situacija koje se dešavaju u pravim igrama i za koje su potrebni dobri refleksi. U igri se mogu podešavati vreme reakcije protivnika i preciznost, isprobati raznoa oružja uz pomoć obimne statistike za praćenje hitaca.

Ova igra/simulator je prvenstveno namenjena za PUBG igrače, pošto poseduje oružja sa istim karakteristikama, a može poslužiti i za druge igre žanra.

BR Trainer na Steamu košta 4 dolara, a recenzije drugih korisnika su trenutno pomešane.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top