Domaća Scena

Pridružite se Play!Zine ekipi kao video editor!

U novoj godini i Play!Zine ulazi sa novim planovima i željama da stalno napredujemo.

Jedna od oblasti koju smo u poslednje vreme svakako zapostavili jeste video sadržaj na našem Youtube kanalu, gde smo ranije bili dosta aktivniji.

Zato nam možda trebate baš Vi! Želite da budete u redakciji jednog od najboljih domaćih gejming časopisa, Play!Zine?

Ukoliko se odlično snalazite u okruženjima kao što su Adobe Premiere i Vegas Pro, umete da radite od bazičnih do naprednih stvari, kako što se tiče obrade sirovih snimaka, tako i montiranja kompleksnijih projekata, onda ste prva osoba za nas.

Pozicija bi sa jedne strane obuhvatala samostalno osmišljavanje i kreiranje video sadržaja na dnevnom i nedeljnom nivou u skladu sa tematikom portala RUR Esports i Play!Zine, a sa druge strane obavljane određenih zadataka u skladu sa aktuelnim potrebama ovih portala, takođe u oblasti video editinga.

Takođe, potrebno je da osoba odlično poznaje i tehnike strimovanja i kompleksnijih postavki u OBS-u, jer bi po potrebi bila i deo tima koji realizuje održavanje turnira, kao deo režije strima.

Ukoliko vam se sviđa ova ideja i želite da postanete deo našeg tima, javite nam se na mejl redakcija@play-zine.com sa jednim test snimkom gde biste nam pokazali vašu veštinu editovanja i šta sve umete. Naslov mejla da bude “Konkurs za video editora” i pored priloženog test snimka treba da sadrži osnovnu biografiju i možda još neke zanimljivosti koje želite da pomenete usput.

Snimak može da bude bilo kakve gejming tematike (prvi utisci neke igre, video recenzija, predstavljanje nečega, top x liste…) i potrebno je takođe da se u njemu čujete i vi, odnosno da čitate pripremljeni tekst koji je deo test snimka.

Najbolji kandidati će zatim dobiti neke zadatke kako bi videli kako se tu snalaze i zatim ćemo se sa pogodnim kandidatima dogovoriti oko detalja, kao što je i to da li žele da rade iz naše redakcije ili od kuće ukoliko im tako više odgovara.

Srećno svima!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top