PC

Prvi gejmplej video iz zombi pucačine Dead Dozen

Tokom poslednjih godina multiplejer pucačine su na tržištu doživele pravi procvat i viđamo ih sve više i više, dok nažalost AAA singlplejer horora ima sve manje. Tom trendu se pridružio i razvojni studio Fntastic sa igrom Dead Dozen.

Igra funkcioniše po principu čudovišta protiv preživelih, gde od ukupno 12 igrača po meču, jedan nasumično dobija ulogu monstruoznog stvorenja, Ghoul, sa ciljem da probije u zgradu i eliminiše ostale. Drugi igrači mogu odabrati neke od 4 klasa(Offense, Support, Defense i Scout), koje se dodatno granaju i daju specijalno oružje ili sposobnost. Njihov zadatak je da što bolje zaštite zgradu i zaštite se od čudovišta. Kada Ghoul eliminiše jednog od igrača to ne znači kraj, već se on prelazi na drugu stranu i bori se protiv svojih bivših saboraca.

Video prikazuje igru u pre-alfa stanju što objašnjava tehničke nedostatke, ali Dead Dozen svojim gejmplej elementima i mehanikama ima potencijala da preraste u nešto veće.

Alfa testiranje počinje od 18. januara i može mu se pristupiti za 15$ putem zvaničnog sajta.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top