PC

Otkriven datum početka sledeće Steam rasprodaje

Prethodna Steam rasprodaja je trajala do 4. januara, kada smo pored kupovine velikog broja igara imali prilike da glasamo i za Steam Awards, a sada, sa još uvek praznim novčanicima, nam je već otkriveno kada počinje sledeća velika Steam rasprodaja.

Sudeći po sajtu za vođenje analitike na Valveovoj platformi, SteamDB, nova rasprodaja će se održati od 15-19. februara u znak proslave lunarne nove godine.

Sem ove informacije, Steam Database nije pružio dodatne detalje o veličini rasprodaje i sličnom, ali se nadamo da će igre koje smo propustili tokom zimske rasprodaje ili su se kasnije pojavile biti na popustima.

Da li vi več imate nešto u planu za nove popuste koji su nam tu za manje od mesec dana?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top