Nintendo Switch

Stardew Valley je najpreuzimanija igra za Nintendo Switch

Kompanija Nintendo je objavila listu igara koje su najviše puta preuzimane za njihovu hit konzolu Switch, u ovih 10-11 meseci od kako je konzola izašla.

Očekivano ili ne, na prvom mestu se našla hit igra Stardew Valley, koja je za Switch izašla tek u oktobru prošle godine, tako da je rezultat tim pre još impresivniji. Naglašavamo da ova lista ne podrazumeva fizička izdanja igre, već isključivo digitalno preuzete kopije.

Svakako još jedno priznanje za ConcernedApe, kompaniju zaslužnu za ovaj planetarni hit, koja nam je nedavno nagovestila i da multiplejer veoma brzo stiže i da je prototip već u izradi.

Stardew Valley je na prvi pogled jedna obična simulacija farme, ali već kada malo zagrebete shvatićete o kakvom je remek-delu reč, tako da apsolutno svakom predlažemo da proba igru, nećete pogrešiti ako joj date šansu.

Listu top 10 igara prezetih za Switch možete videti ispod, a kada pogledate ta imena, jasno vam je u kakvoj je tesnoj konkurenciji Stardew Valley odneo pobedu.

  1. Stardew Valley
  2. Minecraft
  3. Sonic Mania
  4. Rocket League
  5. Snipperclips
  6. Overcooked
  7. Shovel Knight
  8. FAST RMX
  9. Kamiko
  10. Steam World Dig 2

Celokupnu listu od 30 najpreuzimanijih igara možete naći na ovom linku.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top