PC

Za ljubitelje WH40k i Homeworld – najavljen Battlefleet Gothic: Armada 2

Specifičan podžanr strategija u realnom vremenu (RTS) sa sa bitkama koje se odigravaju u otvorenom svemiru je uvek imao svoju nišu pasioniranih i lojalnih ljubitelja koji se kunu u njih.

Ovaj podžanr je svetlost dana ugledao daleke 1999. godine kada je izašao kultni klasik Homeworld, koji je i stvorio žanr i na koga se i danas mnoge igre ovog tipa ugledaju.

Ovde se podsećamo ovog tipa strategija zato što nam je francuski izdavač Focus Home Interactive predstavio najnoviju igru iz njihove kuće, Battlefleet Gothic: Armada 2, nastavak sjajnog Battlefleet Gothic: Armada iz 2016. godine, kojoj je Play!Zine redakcija dala čistu devetku, a recenziju možete pročitati na ovom linku.

Na igri ponovo radi studio Tindalos Interactive, tako da ne sumnjano da će i ovoga puta isporučiti suvi kvalitet, kao što su uradili sa originalnom igrom.

Ono što je posebno sjajno je to što je potvrđeno da će sa bazičnom igrom stići i svih 12 frakcija koje su uključene u originalnoj stonoj igri Battlefleet Gothic, po kojoj je ovaj naslov inspirisan, dakle nema nikakvih mikrotransakcija i plaćanja DLC-a za frakcije, sve je odmah tu. To su Imperial Navy, Space Marines, Adeptus Mechanicus, Necrons, Chaos, Aeldari Corsairs, Aeldari Craftworld, Drukhari,  T’au Merchant, Protector Fleets, Orks i Tyranids.

Trenutno nemamo tačan datum izlaska osim da će to biti ove godine.

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top