PC

Assassin’s Creed: Origins će dobiti New Game+ mod

Kao što je slučaj sa gotovo svim RPG igrama i najnovije poglavlje priče o ubicama iz senki, Assassin’s Creed: Origins, će uskoro dobiti New Game+ mod.

New Game+ dozvoljava igračima da nakon kompletirane priče započnu novu igru, ali su tu dostupni neki aspekti i elementi koji su steknuti tokom prethodnog prelaženja, poput predmeta ili iskustva (XP).

Jako je malo detalja o tome kako će izgledati New Game+ u AC: Origins, pošto je jedan od developera iz Ubisofta na Redditu izjavio da će dodatni detalji biti objavljeni u narednom periodu.

Ovaj mod igranja će svakako izgledati interesantno, pošto je u ovaj RPG dodata i Nightmare težina, a u narednom periodu nas očekuje i druga po redu ekspanzija – The Curse of the Pharaohs – dok je prva odnedavno dostupna.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top