PC

BlazBlue: Cross Tag Battle polovinu svog rostera prodaje kao DLC

Uz objavu da Blazblue Cross Tag Battle izlazi 5. juna, otkriveno je još i da će čak polovina karaktera, 20 od ukupno 40, biti dostupno kroz kupovinu DLC-a.

Kako je jedan od zabrinutih fanova istakao na Redditu, osnovna verzija ove 2D anime tabačine donosi 10 BlazBlue karaktera, 4 iz Persona univerzuma, 4 iz Under Night i 2 karaktera iz RWBY. Kao DLC su zaključani Persona 4 Ultimax i Persona 3 karakteri.

Igra će koštati 40$, a “dodatni” karakteri će doći u ukupno tri paketa, koji će moći da se kupe pojedinačno ili kroz sezonsku propusnicu koja košta 20 dolara.

Svakako je sramna i razočaravajuća odluka od strane developera, Arc System Works, da polovinu rostera izda kroz ekspanzije. Da li je možda ovo samo eksperiment kako bi se videla reakcija publike, pošto za svega nekoliko dana izlazi svakako značajniji naslov ovog studija – Dragon Ball FighterZ.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top