PC

Novi Battlefield stiže na jesen!

Electronic Arts je odložio Anthem za početak 2019. godine, ali to nije razlog očajanju pošto nam iz ove kompanije na jesen stiže potpuno nova igra u Battlefield serijalu.

Čelnik kompanije je u razgovoru za Wall Street Journal objasnio da Anthem nije odložen zato što se kasni sa razvojem, već kako bi igra dobila više pažnje sa izlaskom u kvartalu sa manje igara.

Za novu Battlefield igru uopšte nema detalja, ali se u decembru na internetu pojavio jedan jutjuber sa tvrdnjom da će sledeći Battlefield po redu biti Bad Company 3, kao i da će radnja igre biti smeštena u periodu nakon Vijetnamskog rata i pre početka Hladnog rata. Za ovu pucačinu je naglašeno da će imati dosta multiplejer modova sa proširenom kastomizacijom. Prema tim glasinama, novi Battlefield neće imati mikrotransakcije zbog skandala sa Star Wars: Battlefront 2, ali to ćemo videti.

Koji god to Battlefield bio, objavu možemo očekivati na E3 sajmu ili eventualno pre toga, kako bi marketinška kampanja duže trajala.

Prethodna igra u serijalu, Battlefield 1, je bila dosta uspešna sa nedavno dostignutih 25 miliona igrača, čemu je pre svega doprinelo redovno izdavanje sadržaja u vidu ekspanzija.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top