PLAY! ; PLAY! Zine

Paragon u problemima zbog sve veće populatnosti Fortnite: BR

Fortnite: Battle Royale je nastao kao posledica ogromne popularnosti i slave koju je stekao PUBG, i on je takođe postao instant hit i nedavno je zabeležio preko 2 miliona igrača u jednom trenutku.

Ali ta popularnost nanosi veliku štetu drugom naslovu koji je takođe potekao iz studija Epic Games, Paragon, MOBA koja je izašla 2016. godine. Kako je studio naveo na Redditu broj igrača je u konstantnom padu zato što pored prelaska igrača na Fortnite, veliki broj developera je prešao da održava i radi novu igru, dok je Paragon ostao u senci i ispravke i novi sadržaj izlaze  sve ređe.

Jedan od problema leži u tome što veliki broj igrača odustaje od ove igre nakon mesec dana: “Najveći izazov leži u tome što, od novih igrača koji probaju Paragon samo nekolicina ostaje da igra redovno i nakon mesec dana”.

Paragon je nedavno dobio V.45 apdejt koji donosi poboljšanja i stabilnosti, a Epic Games je najavio da ne odustaje od igre, već će u narednim nedeljama odlučivati o načinima za obezbeđivanje uspešnog rasta.

Epic Games je uvek bio iskren sa svojim korisnicima, tako da ne čudi što otvoreno govore o velikim problemima i ujedno traže predloge od igrača.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!