PC

Predstavljen Insurgency: Sandstorm, nastavak sjajne taktičke pucačine iz 2014. godine

Među hardkor ljubiteljima multiplejer pucačina, igra Insurgency iz 2014. godine važi za jednu od najrealističnijih i taktički najbogatijh šutera trenutno dostupnih na tržištu.

Igra pruža veliki broj originalnih i zanimljivih modova koji od igrača zahtevaju taktičko i strateško pristupanje problemu, a ne samo slepo napucavanje i jurnjavu po mapi, pa nije ni čudo da je ova igra brzo stekla veliku i stabilnu bazu fanova.

Igru je razvio i izdao  studio New World Interactive, koji nam se ovoga puta vraća sa nastavkom pod imenom Insurgency: Sandstorm, a  izdavač će biti francuski Focus Home Interactive.

Za sada nemamo previše novih detalja, osim da će igra izaći tokom ove godine, a jedna od novina koju možete da vidimo u trejleru ispod jeste i vožnja vozila.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top