PC

Prvi DLC, The Hidden One’s, za AC: Origins stiže tokom januara

Assassin’s Creed: Origins će do kraja januara dobiti prvu ekspanziju po redu, imena The Hidden One’s, sa kojom će doći i besplatni sadržaj za sve igrače.

DLC u već veliki Egipat donosi još jednu regiju, a priča će se odvijati nekoliko godina nakon završetka prvobitne priče, gde će se glavni protagonista, Bayek, sukobiti sa Rimljanima, i on će moći da dogura do 45 nivoa.

Što se tiče besplatnog sadržaja, tu je nova misija u znak dolaska prve ekspanzije, novu predmeti su dostupni u Heka loot kutijama, i mogućnost prodaje odela u prodavnicama.

Kompanija Ubisoft je ponovo pokrenula Trials of the Gods, tako da će do 16. januara igrači moći da se sukobe sa Anubisom, a od 23-30. januara dolazi Sobek.

Cena za prvi DLC nije istaknuta u zvaničnoj objavi, ali je sastavni deo sezonske propusnice. Igrače očekuje još i druga ekspanzija, Kletva faraona, koja izlazi u martu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top