PC

Bivši developeri STALKERa rade na Battle Royale igri – Fear the Wolves

Ljudi koji su nam doneli S.T.A.L.K.E.R. igre su nakon odlaska iz studija GSC Game World ostali zajedno pod novoosnovanim studijom – Vostok Games – iz kojeg je 2015. godine na Steam Early Access došao Survarium, multiplejer pucačina.

Sa Survariumom i dalje u razvoju, Vostok Games predstavlja svoju novu igru, proisteklu iz sve veće popularnosti Battle Royale žanra, sa nazivom Fear the Wolves.

Borbe će se odvijati iz perspektive prvog lica, na mapi smeštenoj u Černobilju, gde radijacija vreba na svakom koraku. U svakom meču će učestvovati po 100 igrača, usamljeni ili udruženi u jedinice. Još je izneto da će postojati smenjivi ciklus dana i noći, kao i dinamični sistem vremenskih uslova. Kao osveženje u odnosu na ostale suparnike žanra develperi ističu postajanje PvE elemenata, pošto će se igrači susretati i sa mutiranim čudovištima.

Videćemo kako će se Fear the Wolves uklopiti u sadašnje stanje battle royale igara, mada nam na osnovu prvih informacija nudi već nešto novo.

Fear the Wolves će negde tokom 2018. godine izaći za PC i konzole.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top