PC

Počela otvorena beta za Ancestors Legacy, strategiju u realnom vremenu

Ancestors Legacy, strategija u realnom vremenu sa istorijski tačnom tematikom srednjeg veka, je dobila period otvorenog beta testiranja, besplatnog za sve, koji će trajati  sve do 16. marta.

Igra je fokusirana na bitku, ali i taktički pristup ima uticaja, kao što odabir dobrog terena za napad ili odbranu može okrenuti bitku u vašu korist. Finalna verzija donosi opširnu singlplejer kampanju u kojoj pratimo pohode 4 naroda: Vikinga, Angla, Nemaca i Slovena(!). Uz pomoć izgradnje baza i menadžmenta resursa, igrači će ići u pohod na neprijateljska utvrđenja i kampove.

Otvorena beta sa druge strane igačima pruža blagi uvid u ono što ih očekuje, u vidu multiplejera sa 1v1, 2v2 i 3v3 modovima igranja, na tri različite mape. Ovde će takođe biti dostupne sve četiri nacije, kako bi razvojni tim iz studija Destructive Creations što bolje izbalansirao igru.

Za otvoreno beta testiranje će vam biti potrebno oko 6 GB prostora na disku, a više detalja možete pronaći putem ovog linka.

Ancestors Legacy će izaći 22. maja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top