PC

Novi Diablo PTR, stara igra

Mnogi Diablo 3 igrači su se 8. februara našli u čudu kada je krenuo apdejt na njihov PTR klijent. Nova sezona je iza ugla, ali nikakve promene nisu bile najavljene – možemo videti kako je ovaj iznenadni apdejt podigao nade da nas ipak očekuje nešto novo. Međutim, ljudi iz Blizzarda su se javili da razbiju sve nade i snove Diablo igrača. Naime, na PTRu se nalaze samo optimizacije za igru “iza scena” za čije testiranje im je potrebna pomoć igrača na PTR serveru. I ništa više! There is no cow level. Kako bi ohrabrili igrače da se pridruže, podigli su učestalost legendarnih dropova za čak 2000%, tako da je tamo sada pravi raj za one koji bi želeli da isprobaju sve žive kombinacije.

U drugim vestima, krenuo je i veliki talas banova usmeren na igrače koji su eksploitovali igru zarad višeg plasmana na sezonskim tabelama. Ti igrači su uklonjeni sa istih, pored samog bana, te će tabele na kraju sezone svakako izgledati drastično drugačije. Pre svega su banovi usmereni na one igrače koji su eksploitovali bag na Nekromanserima kako bi farmovali daleko više nivoe Greater Riftova i tako ostvarili nepravednu prednost nad ostalima. U daljoj izjavi u vezi baga, Nevalistis je izjavila da se radio o komplikovanom bagu koji nije lako popraviti, te su zbog toga pribegli banovanju sada, dok rade na pronalaženju načina da se bag potpuno ukloni.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top