PC

Od “dilovanja droge” u video igri zarađuje 6000 dolara mesečno

Znamo, znamo, naslov je klikbejt, ali kada pročitate, videćete da i nije toliko daleko od istine.

Ako volite da igrate Simse, onda znate da u četvorci možete uraditi praktično šta god da vam je volja sa vašim čovečuljcima i da gomila novog sadržaja konstantno dodaje nove opcije.

Ipak, izvesni Filip je primetio da kada u igri postoji neki sadržaj vezan za drogu, predmeti koji predstavljaju narkotike se samo pojave u igri, ali se ne mogu koristiti. Zato je Filipa to zaintrigiralo i rešio je da uloži skoro pola godine života kako bi napravio Basemental, mod za Sims 4 u kome vaši simsi mogu koristiti narkotike (marihuana, “spid”, ekstaza, kokain) i to može imati uticaj na njihove živote na različite negativne ili pozitivne načine.

Dovoljno je samo da u ovom modu dodate “diler droge” simsa koji će krenuti da distribuira narkotike po vašem kraju i stvari počinju da se razvijaju. Pomenuti Filp, koji jje kreator ovog moda, je mod napravio potpuno besplatno, ali od donacija brojnih ljudi koji uživaju u modu mesečno uzima i po 5-6000 dolara, što mu više nego omogućava da posveti više slobodnog vremena u ubacivanje svih novih i dodatnih detalja koji ovaj mod čine tako zabavnim i popularnim.

Ogromna popularnost ovog moda i onog koji ubacuje “izražene” seksualne aktivnosti, postavljaju pitanje – da li možda postoji tržište za neku “odraslu” verziju simulacija života, za razliku od Simsa, koji su i dalje ipak poprilično “prijateljsko” okruženje u svojoj osnovnoj verziji.

Pomenuti mod možete pronaći na ovom linku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top