PC

Dynasty Warriors 9 igra sa najgorim performansama na PS4 Pro i Xbox One X

Poslednju reč tehnologije kada su konzole nove generacije  u pitanju svakako predstavljaju PlayStation 4 Pro i Xbox One X, gde se One X izdvaja kao vrhunska konzola sa hardverom koji opravdava cenu od 500 dolara.

Kada shvatite da se na takvim zverima od konzola, osposobljenim za igranje u 60fps i 4k rezolucijama, Dynasty Warriors 9 muči da pogura igru na 20-30 frejmova, onda vam je jasno koliko je loša optimizacija po sredi u pitanju.

Dynasty Warriors 9 ovih dana prolazi neslavno i god kritike i kod publike, i ozbiljno preti da postane najgore ocenjena igra u istoriji ove franšize, zbog loše optimizacije, dosadnog gejmpleja, gomile bagova i raznih drugih problema, a ova neslavna titula najgore optimizovane igre za One X i PS4 Pro mu nikako ne ide na ruku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top