PC

Mavericks: Proving Grounds – Battle Royal sa 400 igrača na mapi!

Popularnost Battle Royal žanra ne prestaje da jenjava, praćena planetarnim uspehom igara PUBG i Fortnite, pa ćemo sasvim izvesno u narednom periodu videti najavu gomile novih BR naslova, barem dok se tržište ne prezasiti.

Najnoviji pretendent koji je najavljen za ovu godinu nam dolazi iz studija Automaton, i zove se Mavericks: Proving Grounds. Prema rečima autora, ovaj BR mod će imati mape od 12km kvadratnih a kome će moći da se “do poslednjeg” bori i do 400 igrača.

Mape će biti “živopisne i bogate” sa okruženjem i sredinom koja će biti interaktivna i reagovati na ono što igrači rade. Igra je rađena u SpatialOS, tako da je dizajnirana da bez problema iznese veliki broj ljudi na serverima.

Međutim, Proving Grounds predstavlja samo mod igre koji će prvi izaći ove godine, a cilj je da sama igra, Mavericks, izađe tokom sledeće godine i ceo projekat zapravo predstavlja mnogo više od BR igre, već će biti neka vrsta MMO-a sa BR bitkama i glavnim gradom kao centralom zonom gde će igrači moći da trguju, pričaju i imaju slične vrste drugih interakcija.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top