Domaća Scena

Dođite na humanitarni gejming turnir USF Gaming Fair

Studentska organizacija Unija studenata FON-a drugu godinu zaredom organizije projekat „USF Gaming Fair“ koji će se održati 9. i 10. marta u igraonici Game Pub u tržnom centru „Stadion“ i 11. marta na Fakultetu organizacionih nauka.

“USF Gaming Fair” je projekat humanitarnog karaktera i sva prikupljena novčana sredstva biće namenjena lečenju Sanje Jelisijević(2012), devojčici kojoj je dijagnostikovan redak oblik karcinoma pluća, od koga boluje samo dvoje dece u Evropi. Generalni sponzori su: Ubisoft, Game Pub i Asus, dok je jedan od prijatelja projekta Klan RuR. Učesnici će doprineti cilju projekta kotizacijama, koje su uslov za takmičenje, a takođe za one koji se ne bave isključivo igranjem video igara pripremili smo zanimljiv program edukativnog karaktera u vidu predavanja i sajma geming industrije gde će doći više od 30 predstavnika različitih kompanija, kako svetskih tako i domaćih, da predstave sebe i upoznaju se sa svima koji su zainteresovani da se bave ili rade u tom sektoru radi potencijalne buduće saradnje.

Na gejming turniru koji će biti održan 9. i 10. marta, učesnici će imati priliku da se takmiče i osvoje vredne nagrade u video igrama: CS GO, LOL, PES i CS 1.6. Takmičari će se prijavljivati zajedno sa svojom ekipom koju će činiti 5 članova za prve tri video igre, dok će prijave za PES biti individualne. Kotizacija po ekipi iznosi 4000 dinara za video igre CS GO i LOL, 2500 dinara za CS 1.6, dok će za PES iznositi 500 dinara. Projekat je otvoren za sve ljubitelje e-sportova koji žele da se zabave, takmiče i osvoje vredne nagrade.

Trećeg dana najvećeg humanitarnog gaming projekta, 11. marta, predavanja će biti održana od strane gejming kompanija u cilju podizanja svesti i upoznavanja mladih sa gejming industrijom i njenim značajem, s obzirom na popularnost koju ova industrija nosi sa sobom i tehnologijom koja se sve više razvija. Želimo da približimo potencijal gejming industrije i prikažemo mladima njen značaj I širok spektar mogućnosti koje ona pruža! Po završetku, biće održan networking i posetioci će imati priliku da ostave svoj CV, radi dalje saradnje sa kompanijom koja ih je najviše zainteresovala.

Takmičari će biti u mogućnosti da se prijave od 20. februara i za takmičarski deo, kao i za prisustvo predavanjima na:

 

 

Projekat je otvoren za sve ljubitelje e-sportova koji žele da se zabave, takmiče i osvoje vredne nagrade, a ujedno i budu humani i doprinesu Sanjinom lečenju.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top