PC

Počela treća Fortnite sezona, pogledajte koje sve novine donosi

Tu su ručni top, turbo gradnja i kozmetički dodaci.

Kao što je ranije najavljivano, 0d danas, 22. februara, je počela treća sezona u sve popularnijoj multiplejer igri, Fortnite, koja donosi pregršt novog sadržaja i ispravki u Save the World i u besplatni Battle Royale dodatak.

Battle Royale

Jedna od stvari koje smo oduvek želeli jeste brži i efikasniji način za izgradnju skrovišta, Epic Games je poradio na tome i sada je pred nama turbo gradnja koja dok god se drži levi klik gradi onaj element koji je prethodno odabran, a kako bi se sve to fluidno išlo, dodata je i automatska promena materijala. Manji objekti više neće biti smetnja pri gradnji, ali se drveće, vozila i stene ne mogu zaobići.

Pogledajte kako to izleda na delu, pa idemo dalje.

Ponuda oružja u Battle Royale je postala bogatija sa ručnim topom(Hand Cannon) koji nanosi veliku šteti sa Heavy municijom, ali je poprilično glasan.

Nova sezona znači i novi loot u Battle Passu, kojeg ima dosta više nego u sezoni za nama, tu su nova odela sa svemirskim motivima, Džon Vik skin(?), raznovrsni glajedri, otkačeni plesovi, a sada i karakter može ostavljati razne tragove pri spuštanju sa neba i još puno, puno toga.

Sa updejtom dolazi i niz ispravki i poboljšanja u performansama, tako da sada i konzolaši mogu da igraju Fortnite u 60 sličica u sekundi. Putanju autobusa sada možemo videti i pre polaska, minimapu možemo otvarati i kada smo u spectate modu, a pobednici meča mogu kontrolisati svog karaktera i nakon Victory Royale poruke, kako bi valjano proslavili pobedu.

Save the World

Trčanje više nije obavezno u Save the World, pošto je dostupan hoverboard, koji omogućava lakše i brže istraživanje, on ne konzumira energiju, ali je potrebno 3 sekunde za njegovo prizivanje.

Kao deo Spring It On događaj, od danas je dostupno novo poglavlje sa novim misijama i nagradama.

Save the World sada poseduje i potpuno novu muziku, kreiranu od strane svetski priznatih kompozitora.

Kompletnu listu sa ispravkama možete pročitati putem ovog linka.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top